Magistratura pilləsinə qəbul olmaq istəyənlərin nəzərinə!

Azərbaycan Dövlət Bədən Tərbiyəsi və İdman Akademiyasının “İdman jurnalistikası” ixtisası  (ingilis dilində) üzrə magistr pilləsinə sənədlərin qəbulu davam edir!

“İdman jurnalistikası” ixtisasına yeyələnmək  istəyən bakalavrlar  28 may 2017-ci il tarixinədək

keçıdindən elektron ərizəni doldurmalıdır.

“İdman jurnalistikası” ixtisası üzrə Azərbaycan Dövlət Bədən Tərbiyəsi və İdman Akademiyasında oxumağın üstünlükləri:

• Britaniyanın Sheffield Hallam Universitetində təhsil imkanları
  • Beynəlxalq xəbər agentliklərində təcrübə imkanları
  • Təqaüd proqramı
  • Akademiyanı bitirdikdə iş ilə tam təmin olunma

Qəbul  yalnız jurnalistika məzunlarına məhdudlaşdırılmır. Müxtəlif ixtisaslar üzrə bakalavr təhsilnə yeyələnmış bakalavrlar bu  magistr proqramına ərizə verə bilərlər. Bunun üçün bu sahəyə maraq və ən azı 5.0 İLTS (IBT 47) səviyyəsində ingilis dili bacarıqları kifayətdir.

Tələsin! Ölkənin və dünyanın idman həyatını işıqlandırmaq və şərh etmək kimi şərəfli bir iş sizin peşəniz ola bilər!